fbpx

Præstinden

/Præstinden
Præstinden 2018-12-11T03:03:52+01:00

Siden 2016 er jeg bevidst blevet trænet indefra i at integrere og genfinde præstinden og hendes redskaber og viden i mig. Af hvem, vil du måske spørge? Og det nærmeste jeg kan komme det, er mit højere selv og min intuition. Det er som en viden jeg allerede havde i mig, der blot skulle vækkes til live igen. Igennem denne genlærte jeg ritualernes symbolik og magi, samtidig med at jeg selv blev endnu dybere forbundet i og med mit indre og med Gaia.

Ordet “præstinde” skaber forskellige associationer i forskellige mennesker. Præstinden i og for mig handler først og fremmest om samarbejde og samskabelse med naturen (Gaia), og alle de væsener der er en del af hende. Dette gør jeg gennem ceremonier og ritualer, alene og med andre. Præstinden i mig samler energierne fra moder Jord og Universet og skaber derfra.

Jeg har siden jeg var 12 år haft en meget stærk “Guds” forbindelse, som dels blot har været min egen indre kærlighedskanal, og dels har været til glæde for andre, da jeg som voksen begyndte at arbejde med mennesker og gennem dette formidlede energien og kontakten “opadtil” videre til dem jeg arbejdede med.

Jeg har så længe jeg kan huske elsket at være i naturen, og i kontakt med både planter og dyr, og som voksen har jeg fundet stor glæde i at dyrke og studere permakultur, selvforsyning, lægeplanter og -urter, oprindelige sorter osv.

I præstinden samles min dybe indre kontakt med Universet (“nonnen”) med min dybe indre og ydre kontakt med Gaia (“shamanen”) i en unik skabelse af Gaia magi til glæde for helheden på og for væsenet Gaia. Det er til hende og alle hendes børn jeg står i service.

I mit arbejde sammenkobler jeg den esoteriske natur”videnskab” (moderen) og åndsvidenskaben (faderen). Gennem brug af oprindelige ritualer, med udgangspunkt i at samarbejde med naturen, samt meditationer og samarbejde med den åndelige verden samles mit arbejde i en treenighed med mennesket, naturen og Universet.

Jeg samarbejder både med Moder Jord og med den universelle kærlighed. Jeg har i dette liv bl.a. dedikeret mig til at samle disse energier igennem ritualer og videregivelse af disse ritualer. Ligeledes er en af mine opgaver at rejse til steder, hvortil jeg bliver kaldet for at lave energiarbejde for Jorden (Gaia). I 2017 blev jeg guidet til Glastonbury (UK) og Skotland, og i 2018 har jeg tilbragt 6 uger i Assisi (Italien) samt været i Paris og Chartres i Frankrig. Alle steder har givet mig gaver med hjem.