fbpx

Pilgrimsveje

Pilgrimsveje

At være pilgrim kan udleves på mange forskellige måder. Det at jeg tager til Assisi er en af mine pilgrimsrejser. Men også her i Assisi er der mange forskellige måder at denne pilgrimsfærd kan udleves.

En af de vigtigste ting for mig er at gå ind i mit indre rum, hvor jeg er alene med mig selv og Gud. Det er der en helt unik og støttende energi for her i Assisi.

Dette stille rum finder jeg både ved at sidde i kirken i stilhed og bøn, i naturen i dyb kontemplation eller ved at vandre den ind i kroppen. I kirken har jeg ofte notesbog med da der tit kommer inspirationer. Uanset hvilken af måderne jeg vælger, så skaber det en dyb indre ro samtidig med en sprudlende indre glæde, taknemmelighed og lykke over at få lov at opleve denne dybe kontakt med mig selv og helheden.

Den pilgrimsfærd jeg har valgt kræver også et aktivt tilvalg, fx det at fravælge social kontakt i de perioder hvor jeg helliger mig denne indre fordybelse. Det betyder også at jeg valgte at gå (i stedet for at køre) op til pilgrimsstedet Eremo delle Carceri i går selv om det er hårdt. For det er netop denne selvvalgte indre fordybelse i begge tilfælde der i mig skaber den helt perfekte kontakt til mit indre guddommelige væsen og den bagvedliggende kærlighed der styrer alt omkring os.

Vi har nu været to uger i Assisi og har lidt over en uge tilbage. De første 4 dage holdt jeg helt fri, men resten af tiden har jeg været nødt til at lave arbejde hver dag. Dette sluttede i går, så fra i dag og resten af perioden skrues der helt op for ferie-mode, selvvalgt introverthed med Martin og daglige pilgrimsvandringer i mit hjerte på den ene eller anden måde.

Pax et bonum og masser af kærlighed her fra Assisi ❤️🥰

By | 2020-03-02T20:39:24+01:00 februar 25th, 2020|Inspirationer, Næstekærlighed, Præstinde|2 Comments

2 Comments

 1. Hanne Brix 23. marts 2020 at 15:43 - Reply

  Kære Thirajane

  Her idag da jeg søgte noget om Frans Assisi, dukkede dit og Martin navn op. Har brugt næsten hele dagen til at læse om jeres tur dértil. Er vildt fascinerende og meget optaget af Assisi.
  Tak for din fine måde at beskrive jeres tur til Assisi .
  Da jeg selv er aktiv i Fynske Pilgrimsvandring, håber jeg virkelig en dag at må opleve stemningen i Assisi.
  Fred og alt godt til dig

  Kærlig hilsen
  Hanne Brix

  • Thirajane 4. april 2020 at 20:52 - Reply

   Kære Hanne
   Hvor er det dejligt at høre at du kan bruge mine tekster om Assisi. Det er et sted der betyder utrolig meget for mig, og det er mig en glæde hvis det også kan inspirere dig til at komme af sted.
   I mit tilfælde opstod muligheden på magisk vis, så jeg ved at det kan komme ud af det blå når man mindst venter det. Jeg håber for dig at du får mulighed for at komme derned, så også du kan mærke den helt specielle energi som stedet har.
   Kærligst Thirajane

Leave A Comment