fbpx

Hjerterum

/Hjerterum
Hjerterum 2021-01-26T21:11:42+01:00

Fremtidens undervisning og læren skabes i samarbejde mellem lærer og elev. Hvor det førhen var læreren der sad inde med en viden som eleven skulle lære, er vi i dag kommet til en tid, hvor læreren skaber et rum for eleven til læring. Ved hjælp og inspiration fra underviseren, findes den metode der passer bedst til lige netop den pågældende elev.

Med Hjerterum hjælper jeg dig med at skabe et kærligt rum hvor jeg som din mentor via ligeværdig dialog støtter dig i at blive den bedste udgave af dig selv, og til at du lever ud fra dit sande jeg. Ud af de ting du har på hjertet, vil vi sammen udforske hvordan du finder ind til det der er sandt for dig.

Et mentorforløb handler ikke om undervisning, men om sparring og giver dig mulighed for at se din situation fra nye perspektiver. Sammen skaber vi i dette rum det der gør det muligt for dig at finde ind til den viden du allerede har med dig, og hjælpe dig til at vokse ud fra den med nye inspirationer og veje. Sammen går vi på opdagelse i din virkelighed, og undersøger om der findes muligheder for at supplere denne, så du kan opnå større glæde i dit liv, og ultimativt opnå at leve ud fra dit sande jeg.

Hjerterum er et rum med imødekommende venlighed, omsorg og kærlighed.

Et mentorforløb er personlige sessioner hvor vi sammen fra gang til gang arbejder med det der fylder mest for dig.

Hjerterum – mentorforløb inkludere:
– Fysiske eller Skype/Zoom sessioner.
– Mulighed for opfølgende rådgivning via email.

Hvis du føler, at jeg og mine værdier matcher dine, og har lyst til at arbejde med mig, så send mig en email her, hvis du ønsker at vide mere.

Inden opstart tager vi en kort snak (max 30 min.) via Skype/Zoom eller telefon, hvor jeg bliver sikker på, at jeg reelt kan hjælpe dig, og at det føles godt i maven på os begge.

Kærligst Thirajane

NYT!!

Grundet samfundsmæssige årsager er der pt ikke muligt at få fysiske sessioner. Muligheder som Skype, Zoom og telefon virker rigtig fint i denne tid.

Glæder mig til at møde dig!

På kærligt gensyn ♥

Et hjertemøde uden facader, hvor man bare var. Thirajane ER hjertemødet uden facade.
Thirajane er mega stærk i den der “naive” sårbarhed, hvor hun møder andre i hjerte og sjæl og den natur (både naturen, men også vores universelle/spirituelle natur), vi er forbundet i. Langt forbi egoer og dramaer.

Leanne Persson, Leanne Lohtuz

Det har været så fint at være mig, siden du var her ❤ Jeg har været meget mere den, jeg er inderst inde – hvis man kan sige det på den måde. Den, jeg gerne vil være og ved, at jeg er.

Tina Søndergaard

Thirajane guidede mig indlyttende og sikkert gennem sessionen. Hun fik mig igen og igen tilbage på sporet og til at mærke efter istedet for at tænke mig til svarene. Session viste mig tydelig forskellen på når jeg mærker efter og når jeg er oppe i min rationelle bevisthed.

Anna Kruse

Thirajane er rigtig go’ til at støtte og vejlede, og hurtig til at fange når man tænker for meget og ikke føler efter. Og det hele gør hun på en meget kærlig, venlig og imødekommende måde.

Carsten Jensen

Thirajane er en tillidsvækkende og engagerede spørger. Man føler sig tryg, hun har tid og virker oprigtig interesseret i mig som klient.

Janie Dylsing, Janie Dylsing

Thirajane er utrolig let og behagelig at snakke med. Vi lavede øvelserne over Skype og hun fangede lyn hurtigt hvornår jeg tænkte med min hjerne, og hvornår jeg mærkede efter med hjertet. Det var meget betryggende for mig at blive set, holdt og hjulpet på den måde, så jeg kunne være sikker på at mine ord og valg kom fra hjertet og ikke hovedet. Jeg har nemlig hidtil været et ‘hovedmenneske’ meget analytisk tænkende, og det falder jeg tit i når jeg bliver spurgt om noget.

Pia Luxhøj Støvring, Den kærlige have