fbpx

Healing

/Healing
Healing 2020-01-05T20:24:45+01:00

Hvad er healing
Healing er ubetinget universel kærlighed. Healing er et stærkt lys der kan komme ind i alle sindets kroge og opløse/lyse vores bevidste og ubevidste mønstre. Healing gør det muligt at hjælpe den enkelte med at få set på, hvad der ligger bagved ubalancen.

Healing skaber en balance, der gør, at den ubalance der er, kan blive klarlagt. Dette gør, at ubalancen kan blive frigjort og løst op for på den bedst mulige måde for den enkelte.

Der findes forskellige navne og healings-teknikker, men den universelle kærlighedsenergi er den samme fra udgangspunktet.

“Det er ikke nødvendigt at tro på at det virker for at få det bedre af healing. Det er jo heller ikke nødvendigt at tro på at frugt er sundt for at blive sundere af at spise frugt. Men det er nødvendigt at tage mindst én bid” ♥

Hvordan foregår healingen
Healingen er altid forskellig fra person til person, da jeg altid tager udgangspunkt i den enkelte. Det er som regel hands-on-healing (dvs. at jeg lægger hænderne på din krop når jeg healer). Som udgangspunkt vil jeg, stille ind på dig ved ankomst og få at vide hvad der vil være mest hensigtsmæssig for dig til lige netop denne session.

Healing foregår altid med tøjet på. Dog skal du fjerne evt smykke inden behandlingen startes, og al elektronik skal være slukket undervejs (pacemaker, høreapperater o.lign er tilladt).

En healing session varer 1 time inkl. forsamtale og afrunding, så selve healingen vil typisk vare mellem 40-45 min.

Med eller uden beskeder undervejs
Jeg får som regel beskeder vedrørende den jeg healer – enten fra dennes højere selv, fra guides eller fra andre åndelige væsener. Nogle mennesker er ikke interesseret i beskeder fra guides mv. og andre synes det er forvirrende med beskeder undervejs i processen. Dette respekterer jeg selvfølgelig. Derfor vil jeg altid spørge dig inden vi begynder healingssessionen om du ønsker healingen med eller uden beskeder undervejs. Jeg kan desværre ikke tilbyde dig at få dem efterfølgende da de er en del af healingsprocessen, der skal leveres ”med det samme” eller ”slettes” som en del af flowet.

Selv om jeg er uddannet clairvoyant rådgiver, giver jeg ikke decideret clairvoyance, men bruger mine clairvoyante evner til at stille ind på det vi skal arbejde med. Min interesse ligger i at hjælpe dig med at rykke dig fra det sted du er nu til et nyt og endnu bedre sted, fremfor blot at videregive budskaber til mennesker.

Fortrolighed og etik
Alt hvad der deles i rummet er fortroligt, og forbliver mellem dig og mig.
Det vigtigste for mig er at skabe et trygt og kærligt rum for dig ♥