fbpx

Den magiske have

/Den magiske have
Den magiske have 2021-03-19T20:11:44+01:00

Noget nyt og spændende er blevet født.

Efter i mange år at have arbejdet med naturens væsener både i naturen og i mine haver åbnede jeg i maj 2020 op for Facebook-gruppen. ”Den magiske have – skab en have i samarbejde med naturens væsener”. Det er mit ønske at skabe et forum hvor vi kan dele vores erfaringer og lære af hinanden imens vi sammen og hver for sig bliver bedre og bedre til at samarbejde med naturens væsner i naturen og i vores haver.

Gruppen er for dig der har lyst til at gå dybere ind i samarbejdet med naturen og alle dens væsener (både de fysiske og ikke-fysiske) i din have eller naturområde.
Inspireret af Findhorn i Skotland hvor de allerede tilbage i slutningen af 1960’erne samarbejdede med plantevæsnerne (bl.a. alfer), elementer og områdets deva m.fl., har jeg i flere år selv dyrket have og på anden vis samarbejdet med alle de levende væsener i naturen.

Gruppen handler først og fremmest om respekt og samarbejde med naturen når vi skaber vores have eller andre naturområder. Dvs. at vi i samarbejdet anerkender de øvrige væseners ret til liv, og dermed ikke tilføje naturen ting der ødelægger eller slår andet liv ihjel. Det handler ikke om at det skal hurtigt, men om at vi gør det på en måde der er til glæde for helheden, og derfor tillades selvfølgelig heller ikke anbefalinger der er direkte skadelige for mennesker, dyr, planter og mikroliv. Der findes masser af havefora, hvor man kan tale om de ting.

Er du ikke på Facebook eller har lyst til at få viden på anden måde, så kan du tilmelde dig min nyhedsmail omkring Den magiske Have her.

Via nyhedsmailen vil du få info omkring små gratis guides, minikurser og øvrige onlineprodukter efterhånden som de bliver tilgængelige. Vær obs på at denne nyhedsmail ikke er den samme som hvis du skriver dig op her på min hjemmeside. Det er to seperate. På sigt vil der også blive skabt en separat hjemmeside til dette med megen mere information omkring emnet.

Indtil da kan du finde online minikursuset “Møde de fantastiske væsener i din magiske have”, som jeg lavede december 2020 her:

Mød de fantastiske væsener i din magiske have (thinkific.com)