fbpx

E-bog: De 12 hellige nætter

/E-bog: De 12 hellige nætter
E-bog: De 12 hellige nætter 2019-03-19T20:48:11+01:00

Kæreste dig

E-bogen “Inspirationer til De hellige nætter før og efter jul” af Thirajane Aurora er tilgængelig hvert år i en begrænset periode fra 1. december – 5. januar.

__________________________

I mange år søgte jeg efter måder at fejre julen i det indre, og nære min sjæl og den del af min personlighed der mærkede at der var mere i julen end juletræ, julegaver og familiesammenkomster.

Et af de redskaber jeg fandt, er ”De 12 hellige nætter før og efter jul”.

“De 12 hellige nætter” er et redskab til at arbejde med den indre jul, og udnytte den særlige energiindstrømning i tiden før og efter jul ♥

Efter at have arbejdet med de 12 hellige nætter i et par år, blev jeg for et par år siden inspireret til hver aften at stille ind på hvert enkelt tankefrø og skrive det ned jeg blev inspireret med.

Det blev så stor en succes, da jeg delte det på Facebook i 2016, og siden sendte ud som nyhedsmail 2017 til over 770 tilmeldte, at jeg har valgt at gøre teksterne tilgængelige i en e-bog, så endnu flere kan få glæde af at arbejde med tankefrøene og de dertil knyttede inspirationer.

Derfor inviterer jeg dig i tidens og julens ånd med på en indre rejse med min e-bog ”Inspirationer til De 12 hellige nætter før og efter jul”.

Nedenfor kan du se et eksempel på hvordan e-bogen er bygget om med det daglige tankefrø og den inspirerede tekst dertil ♥
__________________________

Tusind tak til alle de smukke hjerte der har valgt at følge med på rejsen i 2017/18 og 2018/19, og hos hvem mine ord har måtte få lov at bo en stund i jeres hjerter. Husk at selv om tankefrøene er til de hellige nætter, så kan mine inspirationer dertil bruges hele året, da de er universelle.

Kærligst Thirajane

Det siger andre om “Inspirationer til De 12 hellige nætter før og efter jul” ♥

“Gud hvor jeg elsker dit skriv…mit hjerte flyver”

“Tusinde tak for dine skønne skrifter”

“Tak Thirajane for at komme med din fortolkning af de hellige nætter. Jeg følger dem med stor glæde.”

“Jeg holder virkelig af at læse dine tekster om de hellige nætter.”

“Så smukt forklaret.”

“Smukke ord og et dejligt billede elsker dine tekster her.”

“Dejligt inspirerende at læse.”

“Hold da op sikken dejlig energi”

“Der er så meget hjertevarme i dine ord, at det kunne mærkes helt indeni, mens jeg læste.”

“Det er utroligt smukt formuleret, virkeligt guldfrø der vil gøre en forskel i verden.”